Nissan Gripz Concept: chiar avem nevoie de un Z crossover? [VIDEO]

L-am văzut şi live, la Frankfurt 2015, şi arată senzaţional. Dar avem nevoie de aşa ceva în viaţa noastră?

Nissan Gripz Concept: chiar avem nevoie de un Z crossover? [VIDEO] Nissan Gripz Concept: chiar avem nevoie de un Z crossover? [VIDEO]

Ceea ce a început ca o glumiţă de birou a devenit o glumă de palier şi s-a transformat într-un concept de producător. Se numeşte Nissan Gripz şi combină „abilitatea şi practicitatea unui crossover” cu „senzaţiile date de şi performanţele unei maşini sport”. 

Şi, dacă te uiţi bine la el, sub formele-i compacte înălţate serios de la sol se ascunde, practic, un 370z pe picioroange. Sau cel puţin aşa-l vedem noi. Doar că nu e o maşină sport care flirtează cu exemplarele de curse raid, ci un Nissan LEAF ascuns sub caroseria unui coupé supraînălţat. Aproape că nu mai înţelegem nimic. 

Ceea ce ştim, însă, este că Nissan Gripz „este văzut ca o declaraţie de design mai mult decât ca un înlocuitor de model”. Deci aduci o aşa minunăţie la Frankfurt 2015 şi nu ne zici mai nimic despre ea. Uf! Oricum, dacă tot este aici, în faţa noastră, ne întrebăm dacă strategia de a oferi un Z crossover (despre care se zvoneşte de ceva vreme deja) este una sănătoasă. Spune-ne părerea ta.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.