Nissan GT-R

Noul Nissan GT-R este asamblat alături de modele Infiniti la fabrica din Japonia de la Tochigi, impunând noi standarde de calitate.

Nissan a creat o nouă linie de asamblare pentru producerea noului GT-R, descris pe larg în acest articol, ce include controale de calitate mult mai drastice decât până acum, cu limite de toleranţă foarte mică, pentru care inginerii japonezi au creat noi roboţi de precizie foarte mare. Cu toate acestea, mare parte din asamblarea noului model se face încă manual.

Odată maşina construită, aceasta este scoasă la un test pe pista fabricii pentru o înspecţie şi un rodaj de început, astfel încât viitorul client să nu mai fie preocupat de această grijă atunci când intră în posesie noului său model. De curând a fost surprinsă în teste şi o versiune V-SPEC a modelului GT-R, dotată cu o cuşcă de protecţie şi un spoiler faţă cu o imensă gură de aerisire. Se zvoneşte că acest model va ieşi pe piaţă în 2009, mai multe detalii urmând să apară în timp.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.