Nissan GT-R

Producția pe un an destinată bătrânului continent a fost comandată în doar o singură lună de zile prin intermediul rețelei de 56 de dealeri.

Nissan GT-R Nissan GT-R
Toate cele 1500 de mașini rezervate de Nissan pentru clienții din Europa din acest an au fost deja epuizate, cu 63% din acestea urmând să ia drumul Marii Britanii, deși primele livrări vor începe abia în iulie. Succesul de care se bucură Nissan GT-R este peste așteptări, asemenea situații fiind peste tot în lume. Dar acest lucru nu ne miră, mai ales când zilele trecute aflam că Nissan GT-R este una din cele mai rapide mașini pe circuitul de la Nurburgring.

Și în Statele Unite ale Americii stocul destinat acestui an este vândut complet, în timp ce mașinile alocate pentru 2009 sunt și ele comandate în proporție de 60%. Se pare că cine dorește un Nissan GT-R livrat anul acesta nu prea are multe șanse pentru satisfacerea dorinței, comenzile ce merg până anul viitor putând determina totuși constructorul japonez să mărească sau să sa realoce capacitatea de producție.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.