Nissan GT-R - accident în Malayezia

Nissan GT-R este printre maşinile supersport ale momentului. Dar există destule exemple că nu e suficient să ai doar bani pentru o astfel de maşină.

Nissan GT-R - accident în Malayezia Nissan GT-R - accident în Malayezia
Nissan GT-R - accident în MalayeziaDe fapt, acesta este al doilea exemplu, după ce imaginile primului accident cu un Nissan GT-R, petrecut la Hong Kong, au făcut înconjurul lumii www.

De această dată, ne aflăm în Malayezia, unde, probabil datorită modernului circuit de Formula 1, microbul vitezei este mai puternic. Imaginile provin de pe forumul NAGTROC, al pasionaţilor de Nissan GT-R, ale căror comentarii sunt edificatoare.

Trimite urari de martisor prin Free Sms!
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.