Nissan GT-R aurit

În special cei din Dubai. Pentru că acolo a fost fotografiat acest Nissan GT-R.

Nissan GT-R aurit Nissan GT-R aurit

Când te dau banii afară din casă şi nu mai ştii cum să te diferenţiezi de restul oamenilor, dar vrei şi să atragi atenţia asupra potenţei financiare, ce faci? Păi care este modalitatea cea mai bună prin care poţi să te lauzi? Îţi faci o casă mare. E bine, dar trebuie să vină lumea la ea să o vadă. Atunci îţi îndrepţi atenţia spre ceva mobil: un automobil.

În Dubai la mare modă erau maşinile cromate în totalitate, dar se pare că nici cele vopsite într-un auriu mat nu sunt chiar rare. Dovadă stă acest Nissan GT-R. Nu chiar o maşină de bling bling şi 40 de km/h pe bulevard.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.