Nissan GT-R de vânzare pe Autopro

Nissan GT-R, cel mai high-tech model al anului este acum de vânzare în România. În ţară mai există un singur exemplar şi importurile oficiale vor începe de abia la anul, aşa că nu pierdeţi timpul şi intraţi pe Autopro.ro.

Nissan GT-R de vânzare pe Autopro Nissan GT-R de vânzare pe Autopro

Nissan GT-R este o adevărată revelaţie, sucind minţile atât piloţilor cât şi simplilor pasionaţi, şi este de vânzare în România doar pe Autopro.ro, prin intermediul celor de la Carlex. Preţul este de 106.981 de euro cu tot cu TVA, dar în schimb primeşti o maşină râvnită global şi una care va ieşi cu siguranţă în evidenţă pe şoselele din România.

Intră pe www.autopro.ro şi vezi ce alte modele exclusiviste îţi mai poţi achiziţiona sau descoperă cele mai avantajoase oferte.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.