Nissan GT-R în acţiune

Driftul este pentru Nissan GT-R o acţiune la fel de naturală ca mersul în linie dreaptă pentru un tren şi chiar şi un idiot o poate face (nu vrem să jignim, dar asta denotă comportamentul său).

Pentru a îmi da dreptate acordaţi o atenţie sporită la secunda 29, acolo unde fericitul proprietar îşi manifestă într-un mod penibil, mai potirivit pentru filmele pentru adulţi decât pentru un proprietar care şi-a cumpărat cu disecernământ acest model. Apropo totul se petrece în Emiratele Arabe, loc în care probabil Nissan GT-R reprezintă maşina săracului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.