Nissan GT-R Nismo versus Nissan Juke-R 2.0 într-un drag race [VIDEO]

Practic, două GT-R-uri, doar că îmbrăcate diferit. De ce nu l-ai vrea pe ăla mai mare...? Nu e ca şi cum e mai lent sau ceva...

Nissan GT-R Nismo versus Nissan Juke-R 2.0 într-un drag race [VIDEO] Nissan GT-R Nismo versus Nissan Juke-R 2.0 într-un drag race [VIDEO]

Dacă ai avea de ales între un monstru de maşină, cu V6 biturbo, tracţiune integrală şi alură de supercar şi acelaşi monstru de maşină îmbrăcat un pic mai funky, ce ai alege?

Dacă cel funky nu ar fi de trei-patru ori mai scump decât celălalt, l-aş alege pe cel funky. De fapt, având în vedere că nu deţin acum banii pentru un Nissan GT-R Nismo (nu că o voi face vreodată...), am să spun răspicat: îmi place la nebunie Juke-R.

Îmi plăcea şi înainte, când avea undeva la 490 de cai-putere. Acum, Juke-R ţine pasul cu cea mai nouă şi mai puternică reiterare a lui GT-R: livrează tuturor celor patru roţi undeva la 600 de cai-putere. Unde mai pui că e hatchback, deci e mai... ahem... practic.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.