Nissan GT-R pe Nurburgring

Acesta este timpul obținut pe celebra pista germană, transformând modelul într-unul din cele mai rapide mașini de serie din lume. Acum puteţi urmări prestaţia bolidului japonez şi în următorul clip video.

Producătorul japonez a testat bolidul său pe circuitul de la Nurburgring încă de anul trecut, însă pista umedă s-a tradus într-un timp de doar 7 minute și 38 de secunde. Astfel că Nissan s-a văzut nevoit să revină în luna aprilie cu un model complet de serie condus de pilotul de teste Tochio Suzuki, care a reușit să facă un tur complet în 7 minute și 29 de secunde, unul din cele mai rapide tururi realizate de mașini de serie, cu doar 1 secundă mai încet decât modele precum Porsche Carrera GT și Pagani Zonda F Clubsport, supercaruri de multe ori mai scumpe.

"Cu un timp sub 7 minute și 30 de secunde GT-R se dovedește unul din cele mai rapide modele de serie din lume. Am dorit să construim un supercar accesibil oricui, oricând și oriunde. Și credem ca GT-R se potrivește perfect acestei descrieri" a declarat Kazutoshi Mizun, Chief Vehicle Engineer pentru GT-R. Ce este însă și mai interesant este că Nissan deja testează pe același circuit versiunea V-Spec a lui GT-R, mai ușoară și mai puternică, spectatorii ce au asistat pe margine afirmând că au cronometrat un timp de 7 minute și 25 de secunde, record pentru mașinile de serie.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.