Nissan GT-R Spec V

Celebru deja pentru performanţele excelente, noul Nissan GT-R va primi o versiune hardcore: 512 CP şi 100 de kilograme mai puţin. Şi asta nu e tot.

Nissan GT-R Spec V Nissan GT-R Spec V
Pe baza unor informaţii scurse din interior, Best Car a realizat primele desene cu noul model, Spec V fiind o versiune superperformantă a unui vehicul deja foarte sportiv. Principalele modificări vor viza reducerea greutăţii cu până la 100 de kilograme, o suspensie îmbunătăţită şi un roll cage avansat, modelul fiind clar destinat folosirii pe circuit în marea majoritate a timpului.

Sistemul de transmisie integrală va fi revizuit şi redenumit în ATTESA-ETS, iar puterea motorului va ajunge până la 512 CP. Toate acestea alături de o caroserie din fibră de carbon vor face din Spec V un automobil capabil să fie la fel de rapid ca multe alte supercaruri mult mai scumpe.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.