Nissan GT-R - video nou

Datorită calităţii filmului, este foarte posibil ca acesta să fie realizat chiar de cei de la Nissan, pentru a stârni si mai mult interesul, dat fiind faptul că Nissan GT-R va fi lansat la Salonul Auto de la Tokyo din luna octombrie.

Nissan GT-R - video nou Nissan GT-R - video nou

Poate pentru muţi indicativul GT-R asociat cu Nissan pare banal, dar sunt câţiva împătimiţi ai cailor putere care ştiu că vorbim de arma anti-Porsche a japonezilor. Maşina şi-a făcut apariţia chiar la Goodwood Festival of Speed, devenind un magnet instantaneu. Mai multe poze pe forumul fanilor englezi gtr.co.uk.

UPDATE:

Înregistrarea video al lui Nissan GT-R de la Goodwood Festival of Speed

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.