Nissan GT-R... limuzină?

Conform Autoexpress, Inifiniti ia serios în considerare realizarea unei berline sportive, cu patru uşi, bazată pe coupe-ul Nissan GT-R.

Nissan GT-R... limuzină? Nissan GT-R... limuzină?
UPDATE:

Un insider al diviziei europene Infiniti a declarat, pentru Autoexpress, că Infiniti va produce o berlină sportivă cu patru uşi, bazată pe Nissan GT-R. Motivul principal ţine de Carlos Ghosn, supranumit "cost killes". Preşedintele Renault-Nissan nu ar fi aprobat producerea lui Nissan GT-R, dacă platforma acestuia nu ar fi putut fi utilizată şi pentru alte modele din grup, cum ar fi Infiniti sau Renault.

Noul model este cunoscut sub numele de cod R50, iar motorizarea sa ar putea să fie V8-ul de 5,0 litri de pe SUV-ul Infiniti FX50 - asta deoarece motorul V6 biturbo al lui Nissan GT-R este produs manual, în numai 50 de unităţi pe zi, iar cererea pentru supercarul japonez este foarte mare.

Totodată, platforma lui Nissan GT-R ar putea sta la baza unui crossover dedicat pieţei americane. Acest model ar fi mai mare decât FX50 şi ar urma să intre în concurenţă directă cu Range Rover Sport până în 2010.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nissan GT-R... limuzină?Americanii de la revista Motor Trend sugerează, prin aceste schiţe, că Infiniti nu doreşte să aibă în gamă doar un GT-R cu altă siglă, ci se gândeşte la modificări mai profunde. Astfel, platforma tehnică a lui Nissan GT-R ar putea sta la baza unei berline supersport, care ar putea fi botezată Infiniti GT-R. Deocamdată, sunt doar supoziţii, dar este de aşteptat ca platforma lui Nissan GT-R să îşi găsească aplicaţii şi la alte modele ale grupului Renault-Nissan.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.