Nissan GT-R50 va intra în producţie anul viitor. Maşina de 710 CP va costa 990.000 de euro - GALERIE FOTO

Nissan GT-R50 Limited

Nissan GT-R50 va intra în producţie anul viitor. Maşina de 710 CP va costa 990.000 de euro - GALERIE FOTO Nissan GT-R50 va intra în producţie anul viitor. Maşina de 710 CP va costa 990.000 de euro - GALERIE FOTO

Nissan va pune în producţie prototipul GT-R50, urmând să fabrice doar 50 de unităţi ale acestui model, fiecare la preţul considerabil de 990.000 de euro. 

Exteriorul va rămâne identic cu cel al conceptului, care a fost prezentat pentru prima dată la Festivalul de viteză Goodwood de la începutul acestui an, iar clienţii vor putea să aleagă culoarea exterioară şi interioară a maşinii.

"Reacţia fanilor Nissan din întreaga lume, dar şi a potenţialilor clienţi ai modelului GT-R50 - au depăşit cu mult aşteptările noastre", a declarat Bob Laishley, un oficial Nissan. "Aceste 50 de maşini, prin care sărbătorim 50 de ani de la GT-R, precum şi 50 de ani de Italdesign, vor aduce un omagiu conducerii departamentului de inginerie Nissan...”

Comenzile pentru GT-R50 vor începe în 2019, urmând ca maşinile să fie expediate către proprietari în anul următor.

Bazat pe Nismo GT-R 2018, modelul GT-R50 dispune de o caroserie cu formă mai distinctă, precum şi amortizoare reglabile Bilstein şi frâne Brembo.

Motorul a fost optimizat cu noi dispozitive, acesta distribuind la roţi un cuplu uluitor de 780 Nm şi 710 CP.

Înainte de a ajunge pe linia de producţie, vehiculul va fi expus la Galeria Nissan din Yokohama, Japonia, începând cu data de 7 decembrie. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.