Nissan GT-Rvs Corvette ZR1 la Nurburgring

Nissan GT-R a fost primul care a pus piciorul pe tronul de pe Ring, după care Corvette ZR1 s-a autoproclamat rege al circuitului german. Urmăriţi cele două dovezi video şi judecaţi cine este mai rapid.

Lumea auto s-a extaziat în momentul în care Nissan GT-R a înregistrat cel mai rapid tur de circuit pe celebrul Nurburgring. Din senin a apărut însă Corvette ZR-1, un pretendent la care nimeni nu se aştepta, dar  care a reuşit să coboare cu 3 secunde sub recordul de 7 min 29 de secunde stabilit de sportiva niponă. Iniţial timpul a fost contestat, dar cei de la G.M. au venit cu dovada video care ilustrează performanţa, iar cei de la garage419.com au realizat un colaj cu cele două tururi de pistă. Este clar, avem un câştigător şi nu este cel la care suflarea automobilistică se aştepta

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.