Nissan ia peste picior Ferrari cu Nyan Cat

Dacă te întrebi ce legătură există între Nissan, Ferrari şi o pisică psihedelică, intră aici ca să afli răspunsul.

Nissan ia peste picior Ferrari cu Nyan Cat Nissan ia peste picior Ferrari cu Nyan Cat

Povestea, succint, sună cam aşa: producătorul canadian de muzică house cunoscut sub pseudonimul Deadmau5 şi-a cumpărat un Ferrari 458 Italia Spider şi l-a personalizat cu tema Nyan Cat (dacă nu ştii ce e aia, dă click aici pentru 10 ore de transă). Ferrari-ul lui Deadmau5, botezat Purrari, a devenit suficient de cunoscut încât vestea existenţei lui să ajungă la urechile avocaţilor Ferrari, care i-au cerut frumos să scape de tema aia grafică de pe maşină.

R.I.P. Purrari

Ştiind ce urmează (un proces foarte costisitor), Deadmau5 şi-a arătat dezamăgirea faţă de lipsa simţului de umor Ferrari şi a renunţat la Purrari. Nissan, între timp, după ce a râs probabil de rigiditatea fandosită a politicii Ferrari, l-a anunţat pe Deadmau5 că îi pregătesc ei un Nissan GT-R cu tematică Nyan-Cat, ca să-i mai treacă supărarea. 

Te-a convins Nissan că este mai cool decât Ferrari sau trebuie să mai încerce?

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.