Nissan în creştere cu 4,6%

Vânzările Nissan pe piaţa europeană au crescut în perioada aprilie-august cu 4,6%, la 240.834 de unităţi, faţă de acelaşi interval al anului trecut, a anunţat, joi, contructorul japonez.

Nissan în creştere cu 4,6% Nissan în creştere cu 4,6%
În cinci luni, firma japoneză Nissan a avut o creştere a vânzărilor în Europa de 4,6% faţă de anul trecut. În topul vânzărilor, Europa se află pe ultimul loc, fiind devansată de Japonia, cu 257.995 de unităţi, în scădere cu 6%, şi de America de Nord, cu 555.237 de unităţi, mai mult cu 3,6%. Exporturile totale au scăzut cu 12%, în perioada analizată, la 211.604 de unităţi, din care 164.686 au fost autoturisme şi 46.918 vehicule comerciale.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.