Nissan Intima

Nissan Intima este conceptul producătorului japonez care pare să fie cel mai aproape de un model de serie, mai ales datorită formelor normale şi a unei caroserii cu dimensiuni obişnuite.

Intima reprezintă o nouă generaţie de sedanuri destinate oamenilor cu un simţ estetic deosebit. De asemenea conceptul se adresează şi celor care doresc să-şi petreacă timpul într-un spaţiu rafinat, elegant şi confortabil

Noul model duce conceptul Nissan de Modern Living la noi dimensiuni, cu un interior ce invită pasagerii într-o lume extraordinară a formelor artistice, a materialelor şi a iluminării. Scaunul şoferului se roteşte la 80 de grade pentru a primi şi a escorta pasagerul în şi din maşină. Exteriorul este în concordanţă cu interiorul artistic, cu un design ce combină liniile curbe cu formele organice. Blocurile optice cristaline, grila faţă şi jantele cromate creeză o imagine a unei calităţi superioare. Constructorul japonez nu a precizat ce model de viitor se va putea baza pe Intima, însă există şanse mari ca detalii de design să fie preluate pentru desenarea noii Primera.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.