Nissan introduce curentul în serie

Producătorul japonez a început o colaborare cu autorităţile locale în vederea realizării unei reţele complet funcţionale de transport electric. Promotor.ro vă oferă o serie de clipuri cu două modele concept propulsate electric.

Nissan a ajuns la o înţelegere cu oficialităţile din Kanagawa pentru a desfăşura un studiu de fezabilitate cu privire la comercializarea unui automobil complet electric în 2010. Studiul va analiza oportunităţile de realizare a unei reţele locale de încarcare a bateriilor, formată din "benzinării" de la care se va putea cumpăra curent.

Producătorul japonez, ca urmare a programul GT 2012 impus, doreşte să introducă în 2010 un vehicul complet electric pe pieţele din Japonia şi SUA, pentru ca doi ani mai târziu să-şi extindă această activitate peste tot în lume. "La Nissan noi suntem convinşi că un vehicul electric reprezintă o soluţie viabilă şi atractivă pentru o mobilitate reală. Prin crearea de condiţii favorabile, clienţii vor putea lua o decizie inteligentă şi ecologică, prin achiziţionarea unui vehicul electric"
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.