Nissan Juke-R de 520 CP soseşte în noiembrie

Cei de la Nissan prezintă prima fotografie oficială şi un nou filmuleţ al crossoverului extrem Juke GT-R, care va sosi la Salonul Auto Tokyo 2011.

Se pare că Nissan Juke vânează titlul de cel mai neobişnuit crossover din lume, iar de data acesta este clar că nu ne referim la designul japonezului. După ce au confirmat official existenţa lui JUKE-R, oficialii Nissan ne dezvăluie toate datele despre primul super-crossover din lume şi chiar ne arată primele fotografii de pe linia de producţie a maşinii. Astfel, micuţul Juke a primit, în urma colaborării dintre comania RML şi Centrul Tehnic Nissan din Europa motorul V6 de 3,8 litri şi 520 CP, folosit de obicei de monstruosul Nissan GT-R, iar pentru ca schimbarea să fie cât mai evidentă, exteriorul şi habitaclul crossover-ului au fost şi ele upgradate.

Jantele masive Rays de 20 de inchi, vopsite în negru, se asortează cu eleronul format din două segmente, iar eşapamentul dublu amplifică fiecare zgomot produs de propulsorul lui Nissan Juke-R. La interior, tabloul de bord a fost adaptat noului specific al maşinii, datorită indicatoarelor şi a afişajuluide 7 inch, preluate direct de pe GT-R. Scaunele sport cu centuri de siguranţă în cinci puncte de prindere şi retractorul vizibil încadrează maşina în normele de securitate FIA şi asigură o rigiditate cât mai apropiată de potenţialul maxim. Tocmai acesta este indiciul faptului că Nisan Juke-R este numai un concept care va fi produs în doar două exemplare. Unul va avea volanul amplasat pe partea stângă, iar celălalt va respecta legislaţia japoneză, având volan pe partea dreaptă. Primele teste ale neconvenţionalului Juke-R se vor finaliza luna noiembrie, iar debutul va fi consemnat la ediţia de anul acesta a Salonului Auto Tokyo.

.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.