Nissan LEAF 2018 primeşte punctaj maxim la testele Euro NCAP - VIDEO

Fiecare maşină este supusă la un test de impact frontal ...

Euro NCAP efectuează o serie de teste de impact pe fiecare model nou apărut. La sfârşit de aprilie i-a venit rândul lui Nissan Leaf.

Fiecare maşină este supusă la un test de impact frontal, un test de impact frontal pe 40% din lăţimea automobilului, apoi maşina testată este propulsată lateral într-un stâlp, şi în final trece printr-un alt test de impact lateral cu o barieră care loveşte uşa şoferului.

După acestea maşina este supusă la o serie de teste pietonale, apoi siguranţa activă este testată pe baza echipamentelor maşinii: sisteme autonome de frânare de urgenţă (maşină spre maşină, cu un obiectiv pietonal şi ciclist), tehnologii de menţinere a benzilor de rulare şi, nu în ultimul rând, centurile de siguranţă.

Nissan Leaf primeşte punctajul maxim - 5 stele!

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.