Nissan LEAF s-a vândut în peste 400.000 de exemplare de la lansare

Nissan LEAF a devenit prima maşină electrică din istorie vândută în peste 400.000 de unităţi de la lansare.

Nissan LEAF s-a vândut în peste 400.000 de exemplare de la lansare Nissan LEAF s-a vândut în peste 400.000 de exemplare de la lansare

Nissan LEAF a devenit prima maşină electrică din istorie vândută în peste 400.000 de unităţi de la lansare.

LEAF a fost lansat în 2010 ca primul model electric produs în masă, iar în acea perioadă maşinile electrice reprezentau produse de nişă.

Odată cu lansarea lui LEAF, Nissan a făcut un pas important către a deveni un lider global în producţia şi promovarea maşinilor cu emisii zero.

Până în prezent, proprietarii de Nissan LEAF au parcurs peste 10 miliarde de kilometri. Cele 400.000 de modele LEAF vândute au economisit 3,8 milioane de barili de petrol anual.

Totodată, în 2018 LEAF a fost nu numai cel mai bine vândut modele electric din lume, dar şi cel mai vândut model de orice tip din Norvegia.

Nissan LEAF este disponibil în 50 de ţări, iar anul acesta va deveni disponibil pe alte 13 pieţe.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.