Nissan Leaf Sold-Out în Statele Unite

Informaţia a provenit de la însuşi Carlos Ghosn şi ştim deja că mai mult de 19.000 de oameni au comandat acest model.

Nissan Leaf Sold-Out în Statele Unite Nissan Leaf Sold-Out în Statele Unite

Dintre cei 19.000, 13 mii sunt din SUA şi 6 mii din Japonia. Luând în calcul faptul că Nissan nu poate produce decât 12.000 de vehicule până în luna martie a anului 2011...mă rog, nu există decât o singură concluzie - Leaf e pe cale să devină noul Prius. Mai ales dacă luăm în calcul strategiile penibile ale americanilor de-a îngenunchia încet încet brandul Toyota. Nu vor reuşi, dar în fine.

După cum bine ştiţi, Nissan Leaf deţine un motor electric ce dezvoltă 107 CP şi un cuplu maxim în valoare de 280Nm. Energia provine de la nişte baterii Li-Ion care permit Leaf-ului să se laude cu o autonomie de 160km pe o singură "încărcare". Odată ce rămâi fără "carburant electric", bateriile pot fi reîncărcate în aproximativ 8 ore de la orice priză disponibilă.

Preţurile pentru Europa pornesc de la 29.955 euro (Portugalia, Irlanda) şi ajung până la 32.839 euro (Olanda).

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.