Nissan Livina C-Gear

Nissan va introduce la Salonul Auto de la Beijing o nouă versiune de caroserie a hatchback-ului destinat pieței asiatice.

Nissan Livina C-Gear Nissan Livina C-Gear
Versiunea crossover a compactei Livina se va lansa la finalul acestei luni și va fi comecializată în funcție de țară și sub numele de X-Gear. În afară exteriorului mai dur, specific unui SUV, noul Nissan Livina a primit conform oficialilor japonezi un interior mai sportiv, cu o echipare bogată în piele și accesorizată de elemente finisate în argintiu.

Motorizarea va fi asigurată de un propulsor pe benzină de 1,6 litri cuplat la o cutie de viteze automată cu patru trepte sau manuală cu cinci. Modelul va fi asamblat în China la uzina din Huadu, provincia Guangdong.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.