Nissan măreşte puterea lui GT-R. Din nou!

Internetul vuieşte din nou. Se pare că Nissan va creşte din nou puterea lui GT-R pentru a-l pregăti pentru ultimul an de viaţă al acestei generaţii.

Nissan măreşte puterea lui GT-R. Din nou! Nissan măreşte puterea lui GT-R. Din nou!

GT-R-ul destinat pieţei japoneze pentru 2012 - JDM (Japan Domestic Market) va fi ultimul care va fi produs. Cea mai accesibilă super-maşină din Lume va împlini astfel şase ani de activitate pe piaţă. Din păcate, în România nu ne-am putut bucura de prezenţa oficială a acestui model şi a trebuit să privim de la distanţă toate performanţele fenomenale reuşite de fiecare versiune de GT-R lansată de Nissan.

Asta deoarece în aceşti şase ani, GT-R a trecut prin numeroase etape de îmbunătăţire a performanţelor motorului. Ultima trebuie să fie grandioasă astfel că Nissan va creşte puterea actuală a motorului de la 530 CP la 560 CP.

Pentru că acest lucru nu va influenţa foarte mult timpii de acceleraţie se zvoneşte că va fi oferită şi o ultimă versiune hardcore ce va fi botezată SpecR. Aceasta va fi mai uşoară cu aproximativ 40 kg şi va avea ca element distinctiv o nouă culoare pentru capacul motorului, cel mai probabil aurie faţă de cea roşie a actualului SpecV.

Se pare că motivul întărzierii anunţării noului model a fost dezastrul care a lovit Japonia acum câteva luni dar surse din Japonia indică faptul că testele vor începe pe Nurburgring în toamna acestui an.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.