Nissan Micra devine (probabil) cea mai ieftină maşină de curse. VIDEO

Te-ai gândit vreodată că micul Nissan Micra va deservi şi alte scopuri în afară de transportul pungilor de cumpărături din punctul A până în punctul B, prin oraş? De fapt, nici nu mai contează, pentru că Nissan Micra Cup e aici.

Nissan Micra devine (probabil) cea mai ieftină maşină de curse. VIDEO Nissan Micra devine (probabil) cea mai ieftină maşină de curse. VIDEO

Bine echipată pentru condiţiile din oraşele aglomerate, Nissan Micra nu ne-a sugerat niciodată că se poate îndepărta de scopul ei printr-o reprofilarea spectaculoasă. E drept, citadina a primit puţin ajutor din partea celor de la JD Motorsports, şi aşa s-a născut Nissan Micra în varianta de curse.

Citadina devenită sportivă peste noapte a primit un sistem de suspensie Nismo, un sistem de evacuare sport, un set de frâne de performanţă şi jante de aliaj cu anvelope Pirelli.

Cum era şi normal, interiorul este de nerecunoscut, pentru că a primit un volan şi un scaun sport, este echipat cu roll cage şi extinctor, conform standardelor FIA. Maşina de curse este pregătită de specialiştii de la JD Motorsports şi va costa 13.881 de euro.

Aceasta va concura în competiţia numită Nissan Micra Cup organizată în Quebec, Canada, eveniment care va da posibilitatea entuziaştilor să atingă viteze şi să experimenteze senzaţii la care un posesor de Nissan Micra doar visează.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.