Nissan Micra Nismo e cel mai nou membru al familiei sportive Nissan Motorsport

După ce a aplicat tratamentul Nismo pe coupe-ul 370Z şi crossoverul Juke, Nissan a apelat din nou la specialiştii diviziei Motorsport, de data aceasta pentru maşinuţa de oraş Micra.

Nissan Micra Nismo e cel mai nou membru al familiei sportive Nissan Motorsport Nissan Micra Nismo e cel mai nou membru al familiei sportive Nissan Motorsport

Nissan Micra Nismo este cel mai nou produs al colaborării dintre Nissan şi Nismo, după modelele 370Z Nismo şi Juke Nismo.

La exterior, maşinuţa de oraş a primit un kit aerodinamic cu tuşe preluate de la crossoverul Juke R, jante de 16 inci şi lumini de zi cu LED-uri. Interiorul a primit un volan îmbrăcat în piele Alcantara, scaune sport şi câteva embleme Nismo pe ici-colo. 

Dar, pentru că este vorba despre un model Nismo, trebuie să menţionez şi despre performanţe. Potrivit Nissan, citadina sportivă are parte de un motor pe benzină de 1,5 litri care produce 116 CP şi 156 Nm, cuplat la o cutie de viteze manuală cu cinci rapoarte sau, opţional, la o cutie automată CVT X-TRONIC.

În plus, Nissan Micra Nismo primeşte o suspensie regândită pentru sportivitate şi un sistem de frânare mai eficient.

Citadina sportivă, care poartă numele March în unele ţări de pe glob, va fi disponibilă în Japonia începând cu luna decembrie 2013. Deocamdată nu se ştie dacă Nissan va aduce Micra Nismo şi în Europa.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.