Nissan Murano - varianta europeană

Nissan Murano a apărut deja pe piaţa americană, fiind lansat anul trecut la Salonul Auto de la Los Angeles. La Geneva 2008, însă, Nissan va aduce versiunea europeană, cu modificări minore.

Nissan Murano - varianta europeană Nissan Murano - varianta europeană
Nissan Murano - varianta europeanăLa nivel estetic, Nissan Murano pentru Europa are doar spoilerele puţin redesenate, iar jantele au alt design faţă de versiunea americană. Noul model aduce o inovaţie în ce priveşte vopseaua exterioară: denumită "Nissan Scratch Shield Saint", noua tehnologie face vopseaua mai rezistentă la zgârieturi, datorită unui amestec de răşină şi lac special.

Nissan Murano - varianta europeanăMotorul pentru europeni va fi acelaşi propus clienţilor de peste ocean, şi anume un V6 de 3,5 litri şi 265 CP, cuplat la o cutie de viteze cu variaţie continuă, reproiectată astfel încât frecările sunt reduse cu 20%, ceea ce contribuie şi la creşterea fiabilităţii. Modelul este prevăzut pentru lansarea la vânzare în toamnă.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.