Nissan Navara - ediţie limitată

Pentru a marca lansarea celui mai nou film al lui Bruce Willis, Nissan a lansat seria limitată Navara DIE HARD 4.0.

Nissan Navara - ediţie limitată Nissan Navara - ediţie limitată
Ediţia limitată Nissan Navara DIE HARD 4.0, lansată pentru a celebra cel mai nou film al lui Bruce Willis, va fi disponibilă pentru comercializare începând cu 2 iulie. Modelul se va fabrica în 444 de exemplare iar preţul de achiziţie va fi 28.241 de euro.

Navara DIE HARD 4.0 se va diferenţia de maşina de serie printr-un look şi mai agresiv, dat de vopseaua specială, de jantele din aliaj de 17", de inscripţia DIE HARD 4.0 de pe caroserie şi de roll cage-ul cromat din spatele cabinei. La interior, ediţia limitată se distinge prin scaune cu reglaje electrice, cruise control, trapă electrică şi CD changer pentru şase CD-uri. După ce toate cele 444 de modele vor fi vândute, Nissan va organiza o tragere la sorţi oferind, gratis, celor care se află pe poziţiile 1, 4, 44, 400 şi 444, dotări suplimentare cum ar fi un sistem de navigaţie activat prin voce şi un MP3-player în valoare de 1.784 de euro.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.