Nissan Navara rezultate noi Euro NCAP

După ce în prima sesiune de teste Nissan Navara a obţinut rezultate nesatisfăcătoare, Nissan şi-a refăcut temele cu acest model şi s-a prezentat la reexmaniare obţinând calificative mult îmbunătăţite.

Primul test realizat de cei de la Euro NCAP cu Nissan Navara a scos la iveală carenţe serioase în ceea ce priveşte siguranţa ocupanţilor, pick-up-ul nipon obţinând rezultate modeste pentru un automobil din zilele noastre. Cauza calificativului slab obţinut de model a fost întârzierea declanşării airbagurilor în momentul coliziunii frontale.

Nissan a luat la cunoştinţă şi a dezvoltat un nou software pentru airbaguri şi va organiza o rechemare în service pentru modelele comercialzate din 2005 până în prezent. Măsurile luate de Nissan s-au regăsit în rezultate mult îmbunătăţite, la testele recent realizate pick-up-ul obţinând 3 stele pentru protecţia adulţilor, 4 stele pentru copii şi 2 pentru cea a pietonilor.

Oficialii Euro NCAP au recunoscut eforturile Nissan, apreciind drept prompte şi responsabile acţiunile întreprinse de constructorul nipon
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.