Nissan ne pune în priză cu noile forme ale lui Micra, prefigurate de Sway

La Geneva, Nissan va aduce un concept ale cărui linii vor fi moştenite de viitorul model Micra. Rău nu are cum să fie.

Nissan ne pune în priză cu noile forme ale lui Micra, prefigurate de Sway Nissan ne pune în priză cu noile forme ale lui Micra, prefigurate de Sway

Veşti bune, iubitori ai brandului Nissan: Micra îşi va schimba înfăţişarea! În cadrul Salonului Auto de la Geneva de anul acesta, producătorul nipon va aduce în lumina reflectoarelor conceptul Sway, care prefigurează formele viitorului hatchbach de clasă mică Micra. 

Nissan Micra facelift. Refresh

Conform tradiţiei din industria auto contemporană, Nissan a făcut publică doar o imagine, una suficient de obscură încât să nu poţi să-ţi dai seama foarte clar cum arată conceptul, însă suficient de clară încât să observi că Micra va fi, în sfârşit, o maşină frumoasă. Uhm, pardon... mai frumoasă. 

Cei care consideră că actualul Micra este deja frumos, să comenteze acum sau să tacă pe vecie. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.