Nissan NV200

Ai nevoie de un vehicul practic, cu numeroase spaţii de depozitare, compact şi uşor de manevrat? Atunci Nissan poate să aibă soluţia potrivită pentru tine.

Nissan NV200 Nissan NV200
Destinat micilor afacerişti, NV200 este o nouă generaţie de vehicule profesionale, ce pune accent pe spaţiul interior şi pe o modularitate a acestuia adusă la un nivel foarte mare. Interiorul a fost creat pentru a reda o atmosferă relaxantă, astfel încât ocupanţii maşinii să se odihnească în drumul lor spre şi de la locul de muncă.

Spaţiile de depozitare din podea se pot mula după necesităţile proprietarului, în funcţie de tipul de activitate pe care o exercită. Modelul expus este destinat pentru a fi folosit de către fotografii oceanografi. Spaţiul de muncă este echipat cu o telecomandă pentru o cameră video, cu un computer pentru organizarea şi editatea fotografiilor făcute pe teren dar şi cu locuri de depozitate speciale pentru constumul de scufundări.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.