Nissan NV200 se va produce în Spania

Autor: Oraan Mărculescu 09 mai 2009 Știri auto
Nissan NV200 se va produce în Spania

Vânzările pentru Nissan NV200 in varianta van si combi vor începe in octombrie 2009 pentru majoritatea pieţelor europene, in vreme ce varianta pentru transport de persoane va fi disponibila începând cu 2010.

Nissan NV200 foloseşte idei inovatoare pentru a crea cea mai mare zona de încărcare a mărfurilor din clasa sa. Cu toate ca are o lungime totala de mai puţin de 4.4m, varianta van a NV200 are un spaţiu de încărcare a mărfurilor de mai bine de 2.0m lungime.

Având tracţiune fata si adoptând un sistem compact de suspensie spate, NV200 poate încărca în bena 2 Euro-paleti standard. La 1.84m înălţime, NV200 nu este mai înalt decât concurenţii săi, in vreme ce înălţimea la sol de 520mm îl clasează pe locul întâi pe segmentul sau, uşurând încărcarea si mărind volumul zonei destinat mărfurilor pana la 4.1mc. Greutatea maxima a încărcăturii este 771kg.

NV200 este disponibil cu camera de luat vederi pentru parcarea cu spatele, o noutate pentru un van din acest segment, in timp ce cabina are o mulţime de spatii de depozitare, buzunare si suporturi de pahare/sticle. Are de asemenea un spaţiu ascuns de depozitare situat deasupra torpedoului, spaţiu suficient de mare pentru a adăposti o camera video, telefoane mobile sau documente importante.

Pe lângă design-ul atractiv, NV200 oferă noi referinţe de performanta si manevrabilitate, mobilitate si accesabilitate a zonei de încărcare. NV200 devine astfel o alegere înţeleapta pentru antreprenorii care folosesc vehiculele intr-un mediu urban aglomerat.

Nissan NV200 este pregătit sa facă fata nevoilor deosebite ale clienţilor noştri si va ridica standardele pentru segmentul din care face parte”, a concluzionat Simon Thomas, Senior Vice President Sales and Marketing, Nissan Europa.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide