Nissan Pathfinder Concept, primele imagini oficiale

După primele teasere oficiale, japonezii fac publice primele fotografii şi informaţii oficiale ale conceptului care prefigurează viitorul Pathfinder.

Nissan Pathfinder Concept, primele imagini oficiale Nissan Pathfinder Concept, primele imagini oficiale

Actualul Nissan Pathfinder se pregăteşte să iasă din scenă, după o carieră prolifică, pe parcursul căreia a contribuit la renumele companiei japoneze. După seria teaserelor oficiale, la Salonul Auto Detroit, Nissan va aduce conceptul ce prefigurează viitoarea generaţie a SUV-ului, ale cărui prime imagini oficiale nu mai sunt un secret.

Partea frontală este o reinterpretare a liniilor actualului Pathfinder, unghiurile drepte fiind "îmblânzite". Blocurile optice sunt acum plasate pe orizontal, iar grila de dimensiuni mărite degajă mai multă prestanţă, iar bara de protecţie beneficiază de ornamente cromate.

La spate, abordarea este complet nouă, aici designerii dovedindu-şi din plin creativitatea. Luneta curbată are o bază formată din trei laturi, iar stopurile cu geam clar se prelungesc până pe uşa portbagajului, unde întâlnim din nou un ornament cromat.

Competenţa tehnică a conceptului este asigurată de motorul V6, care este însoţit de noua generaţie a transmisiei cu variaţie continuă CVT. Acest lucru garantează un consum redus cu 25% faţă de valoarea obţinută de actualul V6 din gama Pathfinder, ceea ce transformă maşina într-unul dintre cele mai economice SUV-uri cu şapte locuri.Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.