Nissan pregăteşte un rival pentru VW Golf şi Ford Focus

Pe 20 mai 2014, Nissan va dezvălui în mod public un nou membru al familiei, un model de segment C. Numele Pulsar îţi spune ceva...?

Nissan pregăteşte un rival pentru VW Golf şi Ford Focus Nissan pregăteşte un rival pentru VW Golf şi Ford Focus

În momentul în care prima generaţie Nissan Qashqai a debutat în Europa, cei de la Nissan au considerat că e mai bine pentru Almera să ia o pauză, pentru a-i lăsa loc crossoverului să se desfăşoare în voie. Acum, după debutul celei de a doua generaţii Qashqai,  producătorul nipon a reconsiderat poziţionarea modelelor din gamă şi s-a hotărât să readucă în segmentul C un hatchback. 

Noul model se va numi Pulsar - un nume cu istorie bogată în istoria producătorului şi care a apărut încă din 1978. Pulsar s-ar putea să nu-ţi fie atât de cunoscut, însă, deoarece în Europa s-a exportat ca... Almera de primă generaţie. Ulterior, Pulsar a fost înlocuit de Bluebird Sylphy, care s-a comercializat în Europa ca... Almera (generaţia secundă).

În Australia, numele Pulsar a apărut în 2014 sub formă de hatch, ca o continuare a lui Nissan Tiida (care, la rândul lui, apăruse în 2004 ca înlocuitor al lui Pulsar / Almera). Momentan, tot ce ştim noi este că noul model de segment C va fi construit în Barcelona, Spania şi că Pulsar-ul australian arată aşa: 

În ordinea priorităţilor, ce aşteptăm să aflăm este 1. cum arată şi 2. dacă va avea o versiune Nismo. Trebuie doar să mai avem „puţintică răbdare”.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.