Nissan pregăteşte un super Juke de 480 CP!

Autor: Gabriel Grosoiu 27 sept. 2011 Știri auto

Nissan Juke nu este prima maşină la care ne-am gândi, dacă ar veni vorba brusc de supercaruri. Totuşi, inginerii de la niponi pregătesc ceva pe cât de neaşteptat, pe atât de tentant. Juke va prelua o parte din platforma tehnică de pe GT-R şi -cel mai important- motorul V6 care dezvoltă sub capota supercarului nu mai puţin de 530 CP.

Totuşi, montat pe Juke, propulsorul va mai pierde ceva din avânt, ajungând la „doar” 480 CP. Având în vedere acceleraţia de la 0 la 100 km/h pe care GT-R o îndeplineşte în doar 3 secunde, putem să ne imaginăm cât de radical va fi micuţul Juke, atunci când va veni vorba de performanţe.

Deşi a pornit doar ca un zvon, informaţia potrivit căreia Nissan va produce un Juke mutant, cu performanţe extreme, a ajuns o certitudine. Gabi Whitfield, purtătorul de cuvânt al Nissan Europa a confirmat planurile până acum secerete ale constructorului nipon. Rămâne de văzut cât va costa cel mai nervos Juke, dar mai ales, cât de exclusivist va fi. Noi ne-am dori să-l vedem cât mai des.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide