Nissan pregăteşte un super Juke de 480 CP!

Nissan Juke va intra pe teritoriul supercarurilor, preluând platforma tehnică şi motorul V6 ale nemilosului GT-R. La acestea va adăuga un kit exterior extrem şi un număr limitat de exemplare.

Nissan pregăteşte un super Juke de 480 CP! Nissan pregăteşte un super Juke de 480 CP!

Nissan Juke nu este prima maşină la care ne-am gândi, dacă ar veni vorba brusc de supercaruri. Totuşi, inginerii de la niponi pregătesc ceva pe cât de neaşteptat, pe atât de tentant. Juke va prelua o parte din platforma tehnică de pe GT-R şi -cel mai important- motorul V6 care dezvoltă sub capota supercarului nu mai puţin de 530 CP.

Totuşi, montat pe Juke, propulsorul va mai pierde ceva din avânt, ajungând la "doar" 480 CP. Având în vedere acceleraţia de la 0 la 100 km/h pe care GT-R o îndeplineşte în doar 3 secunde, putem să ne imaginăm cât de radical va fi micuţul Juke, atunci când va veni vorba de performanţe.

Deşi a pornit doar ca un zvon, informaţia potrivit căreia Nissan va produce un Juke mutant, cu performanţe extreme, a ajuns o certitudine. Gabi Whitfield, purtătorul de cuvânt al Nissan Europa a confirmat planurile până acum secerete ale constructorului nipon. Rămâne de văzut cât va costa cel mai nervos Juke, dar mai ales, cât de exclusivist va fi. Noi ne-am dori să-l vedem cât mai des.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.