Nissan Project Titan şi-a propus să cucerească Alaska

Nissan şi-a îndreptat atenţia către utilitara Titan şi ne arată că mai dotat şi mai puternic înseamnă întotdeauna mai bun. Mai ales dacă se întâmplă să plănuiţi o excursie prin, să zicem, Alaska.

Nissan Project Titan şi-a propus să cucerească Alaska Nissan Project Titan şi-a propus să cucerească Alaska

Nu se întâmplă să ajungi în fiecare zi în Alaska, aşa că partenerul tău de drum accidentat trebuie să se ridice la nivelul provocării. Mai ales când urmează să fie condus de veterani de război care au luptat în Irak, care nu au nici cea mai mică intenţie să menajeze utilitara.

În consecinţă, Nissan a luat un model standard Titan Crew Cab PRO şi nu s-a odihnit până nu l-a dotat cu tot ce-i poate trece prin minte unui aventurier pasionat de off-road. Pe lângă troliu, bullbar şi camuflaj cu aspect digital, modelul a primit un set suplimentar de lumini cu LED şi jante de 18 inci cu anvelope M/T Nitto Trail Grappler.

Oricât de duri ar fi cei care urmează să folosească modelul Project Titan, Nissan s-a asigurat că nimeni nu va dormi în maşină sau prin copaci. În remorca ataşată utilitarei se află un cort, o mini-bucătărie pentru camping şi o rezervă de apă sau de combustibil, în cazul în care motorul V8 de 5,6 litri de sub capotă devine prea însetat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.