Nissan Qashqai

Euro NCAP a făcut azi publice rezultatele testelor de impact ale noului SUV Nissan Qashqai, înregistrându-se cel mai bun scor pentru protecţia adulţilor.

Nissan Qashqai Nissan Qashqai
Maşina japoneză se poate mândri, de azi, cu cel mai bun scor obţinut la testele Euro NCAP. Cu cele cinci stele obţinute pentru protecţia adulţilor, care corespund celor 36.83 de puncte din 37 maxim posibile, Nissan Qashqai înregistrează cel mai mare punctaj contorizat în dreptul unui SUV în ultimii 10 ani, declară oficialii oraganizaţiei.

Pentru protecţia copiiilor, japoneza primeşte patru stele, totalizând 40 de puncte, în timp ce pentru securitatea oferită pietonilor, Nissan Qashqai obţine doar două stele, zona roşie fiind mariginile părţii frontale, mai precis ale capotei.

Elementele de siguranţă pasivă din dotarea modelului testat au fost: airbag frontal şofer şi pasager, airbag-uri laterale, airbag cortină pentru protecţia capului şi sistem ISOFIX.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.