Nissan Qashqai

În urma unui test de consum realizat de piloţii de teste de la Nissan UK, crossoverul japonez a reuşit o medie de consum de 4,2 litri de motorină consumaţi la fiecare 100 de km.

Nissan Qashqai Nissan Qashqai
Şapte piloţi de teste de la Nissan Technical Centre Europe (NTCE) din Bedfordshire, Marea Britanie au pilotat în septembrie un Qashqai 1,5 dCi pentru a vedea cât de mult pot să circule cu un plin de carburant. Programul impus a fost de a încerca să realizeze un tur al Marii Britanii şi spre mirarea particpanţilor, Qashqai-ul a ajuns înapoi la destinaţie cu motorină în rezervor, după ce parcursese 1387 de km cu o medie de 4.2 l/100 km.

Uimitor în rezervor mai rămăseseră înca şapte litri, ce mai puteau fi folosiţi pentru încă 176 de km. În total rezultă o autonomie de 1563 de km cu un singur plin, performanţă realizată de motorul diesel de 105 CP dezvoltat de Renault. Cârcotaşii pot însă remarca o capacitate mare a rezervorului.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.