Nissan Qashqai varianta cu 7 locuri

Fotografii spioni au surprins imagini cu Nissan Qashqai varianta cu şapte locuri care va concura cu Citroen C-Crosser , Mitsubishi Outlander şi Peugeot 4007.

Nissan Qashqai varianta cu 7 locuri Nissan Qashqai varianta cu 7 locuri
Nissan Qashqai cu şapte locuri va avea ampatamentul mai lung cu 200 mm faţă de modelul actual. Datorită celui de-al treilea rând de scaune, spatele maşinii va fi mai lung,  iar plafonul va fi mai ridicat pentru a oferi un spaţiu suficient de mare pasagerilor din ultimul rând.

Modelul cu şapte locuri va dispune de aceeaşi motorizare ca cea de pe modelul actual iar probabil diferenţa de preţ faţă de varianta în cinci locuri va fi de aproximativ 2.000 de euro.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.