Nissan – rechemare în service

Datorită unor probleme ale sistemului de declanşare a airbag-ului destinat pasagerului, Nissan va rechema în service 200.000 de modele.

Nissan – rechemare în service Nissan – rechemare în service

Defecţiunea este descrisă ca fiind o problemă a unei componente electrice care s-ar putea interfera cu senzorul sistemului de declanşare a airbag-ului, punând astfel în pericol viaţa pasagerului. Cele mai multe modele cu asemenea probleme sunt Nissan Altimas fabricate în 2007 şi 2008, cu un număr de peste 140.000 de unităţi. Printre acestea mai fiind rechemate şi modele precum Nissan 350Z, Rogue şi Murano.

Constructorul japonez afirmă că, până acum, nu s-au semnalat incidente grave care să aibă legătură cu o asemenea problemă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.