Nissan - rechemare masivă în service în USA

Aproape 250.000 de maşini Nissan produse între 2005 şi 2009 vor fi chemate în service, după ce s-a constatat că sarea folosită pentru deszăpezire poate afecta senzorii sistemului de airbaguri.

Nissan - rechemare masivă în service în USA Nissan - rechemare masivă în service în USA

Cele 242.720 de modele vizate sunt SUV-uri Nissan foarte populare în America: Pathfinder, Frontier şi XTerra. Din cauza sării utilizate în multe state americane pentru deszăpezire, caseta care conţine senzorii de coliziune poate rugini, iar airbagurile nu mai funcţionează - ceea ce, normal, nu este de dorit în cazul unui accident.

Dealerii Nissan vor înlocui gratuit caseta respectivă cu una gândită special pentru această problemă a coroziunii datorate săriii, iar garanţia pentru aceasta va fi crescută la 10 ani.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.