Nissan reduce producţia

Producătorul japonez reduce timpul de lucru la două fabrici din Europa pentru a evita acumularea de stocuri ce riscă să nu se vândă.

Nissan reduce producţia Nissan reduce producţia

Acest plan pe termen scurt va afecta uzinele de la Sunderland din Marea Britanie şi Barcelona. În primul caz se va renunţa timp de două săptămâni la producţia de Micra şi Note până la finalul lui octombrie, iar după aceea se va lucra timp de trei săptămâni program redus. Producţia de Qashqai pe de altă parte nu va fi afectată, succesul crossoverului fiind destul de mare.

În Spania liniile de producţie pentru Pathfinder, Navara şi Primaster vor fi oprite timp de o săptămână, urmând ca apoi alte 8 să funcţioneze cu program redus. Oficialii japonezi au declarat totuşi că muncitorii nu vor intra în concediu fară plată, urmând să fie implicaţi într-o serie de activitatăţi de training.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.