Nissan regândeşte hatchbackul compact cu Sway Concept

Nissan ne-a arătat unul dintre cele mai frumoase hatchbackuri din ultimii ani şi aproape că nu ştim ce să facem cu el. Să vedem...

Nissan regândeşte hatchbackul compact cu Sway Concept Nissan regândeşte hatchbackul compact cu Sway Concept

Acum câteva zile, când am dat cu ochii pentru prima dată de conceptul Sway – pe atunci doar un teaser dătător de tahicardie – am zis că este urmaşul de drept al lui Nissan Micra, răţuşca cea urâtă din grupul Nissan (nu vă supăraţi pe noi, toată lumea ştie că, de fapt, nu există răţuşte urâte).

Problema pe care am întâmpinat-o imediat ce am văzut în întregime conceptul Sway este dată de întrebarea „şi pe cine înlocuieşte?”. Nu de alta, însă, conform declaraţiilor oficiale, conceptul din imagini are 4.010 milimetri lungime, 1.780 mm lăţime, 1.385 mm înălţime şi un ampatament de 2,5 metri.  

„Cu acest nou concept adus la Geneva, experimentăm să vedem ce idei proaspete ar putea aduce Nissan în segmentul hatchbackurilor compacte”, încearcă să ne lămurească Shiro Nakamura, Vice Preşedinte Senior şi Design Creative Officer al Nissan Motor Co.

Putem să vă dăm noi o sugestie? TOT! Aduceţi TOT modelul în producţie şi lumea va deveni, fără îndoială, una mai bună.

Revenind la lucruri lumeşti – şi ştiind că de la acest concept vor fi adoptate multe linii – abia aşteptăm să vedem viitorul Micra, despre care sperăm că va fi, din punct de vedere al designului, un Sway cu dimensiuni un pic reduse. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.