Nissan renunţă la pretenţii cu butonul „GYM”

Îţi este greu să slăbeşti? Urcă-te într-un X-Trail sau într-un Qashqai dotate cu opţiunea „GYM” şi îţi vei schimba percepţia asupra vieţii.

Nissan renunţă la pretenţii cu butonul „GYM” Nissan renunţă la pretenţii cu butonul „GYM”

Nissan ţine la sănătatea ta mai mult decât ai vrea tu să ţii, aşa că tocmai a prezentat versiunea „GYM” pentru X-Trail şi pentru Qashqai

Pe scurt, modelele dotate cu „GYM” îşi vor dezactiva toate sistemele de asistenţă electronice, lăsându-te cu maşina aşa cum a fost ea creată iniţial. Nu doar că nu mai dispui de ABS, ESP, geamuri electrice sau cruise control, însă eşti ferit şi de servodirecţie. Mai mult, pedalierul se înţepeneşte un pic, în timp ce cutia de viteze se îngreunează.

„Noi luăm sănătatea şi bunăstarea clienţilor noştri foarte în serios - în definitiv, ne dorim să trăiască mai mult, pentru a cumpăra mai multe maşini. Aşa că am dezvoltat un sistem care îi va ajuta.” spune Dr. P. Taka, directorul departamentului pentru Bunăstarea Clienţilor de la Nissan.

Rezultatul? Circa 1.415 calorii arse pe săptămână.

Cu toate că nu s-a confirmat, se crede că Nissan lucrează şi la un sistem de educare a clienţilor în direcţia siguranţei rutiere, prin eliminarea centurilor de siguranţă şi prin înlocuirea sistemului de airbaguri cu lamele foarte ascuţite şi eficiente.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.