Nissan se retrege de la Detroit MotorShow 2009

Nissan este cel mai nou producător care îşi anunţă neparticiparea la Salonul Auto de la Detroit de la începutul anului viitor.

Nissan se retrege de la Detroit MotorShow 2009 Nissan se retrege de la Detroit MotorShow 2009

După ce ieri vă anunţam lista producătorilor care au anunţat că nu vor fi prezenţi la show-ul american şi prevesteam deja alte anunţuri, iată că doar la o zi distanţă un producător major ne aduce o veste nu foarte bună. Nissan şi subsidiara sa de lux, Infini, nu vor veni la Salonul Auto de la Detroit, motivând, aşa cum era de aşteptat cu criza economică.

Se pare că Nissan nu va participa nici la viitorul Chicago Auto Show, din februarie, din aceleaşi cauze, producătorul japonez urmând a-şi îndrepta efortorile spre căi de promovare mai bune.

Cu atâtea anunţuri de neparticipare ajungem să ne întrebăm: oare se va mai ţine Detroit Motor Show în ianuarie?

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.