Nissan Sentra - Rechemare în service

169.202 modelel Nissan Sentra asamblate între 2007 şi 2008 sunt chemate în service pentru o reparaţie la sistemul de frânare.

Nissan Sentra - Rechemare în service Nissan Sentra - Rechemare în service

Din cauza unor probleme pe linia de asamblare a furnizorului de cilindri de frână, aceştia pot avea scăpări de lichid de frânare, ce duce inevitabil la pierdere capacităţii de oprire în siguranţă la nevoie. Producătorul japonez a decis să cheme în service toate modelele suspectate de această problemă, şi, în caz că se observă urme de lichid de frânare, piesele responsabile de acestea vor fi înlocuite gratuit.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.