Nissan şi Dongfeng investesc masiv în maşini electrice

Autorităţile vor implementa un complex sistem de cote ...

Nissan şi Dongfeng investesc masiv în maşini electrice Nissan şi Dongfeng investesc masiv în maşini electrice

Prin intermediul joint venture-ului creat pe plan local, producătorul auto japonez urmează să realizeze o investiţie de ordinul miliardelor de dolari în producţia de autovehicule electrice în China, relatează Deutsche Welle.

Sistemul de cote pentru autovehiculele electrice va intra în vigoare anul viitor. Nissan împreună cu partenerul său Dongfeng Motor Company au anunţat recent că vor investi 9,5 miliarde de dolari în China pentru a-şi creşte vânzările anuale cu 1 milion de unităţi şi producţia de autovehicule electrice.

Autorităţile din Beijing vor implementa un complex sistem de cote începând cu 2019, prin care constructorii auto vor fi obligaţi să producă un număr minim de autovehicule electrice. 

Sursă: Ziarul Financiar

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.