Nissan Teana

Conceptul Intima prezentat în toamnă are acum un urmaș în versiunea de serie, ce va fi prezentat peste cateva zile la cel mai important show automobilistic din China.

Nissan Teana Nissan Teana
Nissan TeanaDeși nu este la fel de sofisticat precum prototipul Intima, noul Nissan Teana păstrează totuși liniile acestuia, cu un design modern dar cu blocuri optice spate care parcă amintesc de exemplu de Renault Megane Sedan. Până la apariția pozelor oficiale, un pasionat a făcut rost de o broșură de prezentare, neezitând să o scaneze și să împartășească imediat cu toată lumea noile detalii ale modelului japonez.

Acesta va fi comercializat sub numele Teana cel puțin în Japonia, urmând ca mai mult detalii sa fie date publicității în apropierea deschiderii Salonului Auto de la Beijing, pe 20 aprilie.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.