Nissan Teana lansat la Beijing 2008

Nissan oferă chinezilor o demonstraţie de somptuozitate prin lansarea modelului Teana, un sedan de clasă mare cu accente premium ce se doreşte un fel de navă amiral pentru piaţa asiatică.

Nissan Teana  lansat la Beijing 2008 Nissan Teana lansat la Beijing 2008
Nissan Teana Modelul a fost prefaţat de conceptul Nissan Intima expus anul trecut la Salonul de la Tokyo şi primele imagini dovedesc că varianta de serie respectă fidel prototipul etalat anul trecut. Totuşi, anumite elemente au fost pierdute pe drumul de la concept la produs de serie. Pe lista de dotări de la Teana nu vor figura parbrizul panoramic de mari dimensiuni, înlocuit cu unul format din două piese şi uşile anterioare "suicide".

Cu acest model, Nissan vizează în mod direct zona premium a pieţei din Asia, segment în care constructorii locali nu excelează în raport cu ofensiva vestică. Puterea limuzinei va fi asigurată de propulsoare V6, iar pentru chinezi va fi disponibil un propulsor de 2 litri, în patru cilindri.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.