Nissan Tiida/Versa - Aniversare

La aproape trei ani și jumătate de la lansare, compacta japoneză a reușit performanța de a se vinde pe întreg globul în peste un milion de exemplare.

Nissan Tiida/Versa - Aniversare Nissan Tiida/Versa - Aniversare
Lansată pentru prima dată în Japonia pe 30 septembrie 2004, Nissan Tiida, denumită Versa pe continentul american, a avut o carieră încununată de succes, atingând cifra de un milion de modele asamblate luna trecută. La scurt timp după lansarea în țara natală, Tiida a început să cucerească numeroase alte țări, printre care și China în 2005 sau America în 2006 și Europa în 2007.

Astăzi modelul se vinde în 165 de țări, înclusiv în România, unde a fost lansat în vara anului trecut. De curând modelul a suferit și un facelift menit să dea un mic boost vânzărilor peste restul carierei.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.